13 Φεβρουαρίου 2013

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του tablet της Nokia!

Οι φήμες, τα σχόλια και οι δηλώσεις γύρω από το φημολογούμενο tablet της Nokia αυξάνονται και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως μετά τις σχετικές δηλώσεις του Stephen Elop.


Ο CEO της Nokia ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωνε πριν μερικές ημέρες πως η εταιρεία του ετοιμάζει και τέτοιου τύπου συσκευές και πως βρίσκονται αυτές στα άμεσα σχέδια της εταιρείας του.

Η «επιβεβαίωση» των σχεδίων της Nokia φαίνεται πως μας έρχεται σήμερα από το… Πακιστάν.

Έτσι, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Lumia 620 στην συγκεκριμένη χώρα, η Nokia εμφάνισε μια εικόνα η οποία, αν και θαμπή, εμφανίζει ξεκάθαρα το σχέδιο ενός tablet που χρησιμοποιεί το ίδιο design και μενού όπως και τα Lumia Windows Phones της εταιρείας. Το συγκεκριμένο tablet εμφανίζεται δίπλα στο Lumia 620 και φαίνεται να διαθέτει χρωματιστά περιθώρια (όπως και όλες οι συσκευές της σειράς Lumia) αλλά και «στρογγυλεμένες» γωνίες.

Πέρα από το tablet, αξίζει να αναφέρουμε πως εδώ στο myphone.gr παρατηρήσαμε και άλλη μια συσκευή δίπλα από αυτό. Έτσι, δίπλα από το (τυχαίαεικονιζόμενο Lumia Tablet κάνει την εμφάνιση του και ένα monitor, ενδεχομένως τηλεόραση, το οποίο και αυτό με την σειρά του χρησιμοποιεί τα tiles των Windows Phone 8. Άραγε, πέρα από smartphones και tablets, οι Φινλανδοί μας ετοιμάζουν και… τηλεοράσεις;

Όπως και να έχει, περαιτέρω εξελίξεις αναμένεται πως θα έχουμε στην επερχόμενη Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Έως τότε, θα θέλαμε να ακούσουμε και την δική σας γνώμη γύρω από το φημολογούμενο Lumia Tablet (ίσως και και TV) και το τι χαρακτηριστικά θα θέλατε να έχει αυτό.

[ Via ]