15 Φεβρουαρίου 2013

Το Samsung Galaxy Note 8 έκανε την πρώτη του εμφάνιση;

Με τις ως τώρα αναφορές σε αυτό, είναι σχεδόν σίγουρο πως το Samsung Galaxy Note 8 είναι «σιγουράκι» για το Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

 Σε εκδήλωση λοιπόν που παρέθεσε η Samsung στην Κορέα, φαίνεται πως εμφανίζεται σε εικόνα σκηνικού, σε λευκό χρώμα και με stylus, κατά την παρουσίαση του κόκκινου Galaxy Note 10.1. Σε σχέση με το 10.1 φαίνεται –φυσιολογικά- μικρότερο, ταιριάζει όμως με όσες διαρροές έχουμε δει ως τώρα, χωρίς να θυμίζει κάποια από τις υπάρχουσες συσκευές της εταιρίας.

Από τα όσα βλέπουμε λοιπόν σε αυτή την εικόνα, καταλαβαίνουμε πως τα bezels του είναι παχύτερα από αυτά των προηγούμενων διαρροών, ενώ το λευκό χρώμα ακολουθεί την φιλοσοφία των νεότερων Galaxy συσκευών (πχ Galaxy S3).

Η ύπαρξη stylus πολύ πιθανόν να σημαίνει και την ύπαρξη του S-Pen, αλλά και άλλων αντίστοιχων δυνατοτήτων που έχουμε δει στις μεγάλες συσκευές της εταιρίας (πχ Note 2), ενώ διακρίνουμε και την ύπαρξη κάμερας και ακουστικού στο εμπρός μέρος.

 Όπως και να 'χει πάντως, αναμένουμε να το δούμε στη Βαρκελώνη σε λίγες ημέρες, όπου και -εκτός απροόπτου- θα έχουμε αναλυτικότερη παρουσίαση του.

[ Via ]