10 Οκτωβρίου 2012

Samsung και Google ετοιμάζουν νέο Nexus tablet;

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο της ύπαρξης ενός Nexus tablet με οθόνη 10 ιντσών; Ανεξάρτητα από το τι ονειρευόμαστε εμείς, η Google ήδη το μελετά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για εκ νέου συνεργασία της εταιρίας με την Samsung, σε μια κοινή τους προσπάθεια προκειμένου να τα «βάλουν» με το iPad, το οποίο κυριαρχεί στην αγορά από την στιγμή που παρουσιάστηκε το πρώτο μοντέλο το 2010.

 Ο Richard Shim, αναλυτής της NPD DisplaySearch, υποστηρίζει πως έπειτα από αυτή την συνεργασία θα προκύψει ένα tablet 10 ιντσών με pixel density μεγαλύτερο από το ήδη υπάρχον του iPad. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα έχουμε μια τεράστια ανάλυση (2560x1600) της οποίας το PPI θα αγγίζει το 299, σε αντίθεση με το υπάρχων μοντέλο iPad που έχει πυκνότητα Pixels στα 264.

Το αν θα τα πάει καλά η όχι το νέο εγχείρημα είναι κάτι που θα το μάθουμε στο μέλλον, εκείνο που έχει σημασία είναι πως Google και Samsung δίνουν τα χέρια για την ανάπτυξη μιας νέα φορητής συσκευής, η οποία εφόσον εντάσσεται στην οικογένεια Nexus, θα έχει την δυνατότητα να δέχεται όλα τα τελευταία update και με μια ωραία αίσθηση του Stock Android.

[ Via ]