18 Οκτωβρίου 2012

Νέες πληροφορίες για την κινηματογραφική μεταφορά του God of War!

Η Sony είχε προσλάβει σεναριογράφους, βάζοντας και επισήμως στα σκαριά, την πραγματοποίηση μίας ακόμη videogame μεταφοράς.

Οι υπεύθυνοι για το νέο σενάριο, Patrick Melton και Marcus Dunstan (Pacific Rim, "Saw" series, Piranha 3DD), δήλωσαν πρόσφατα στο Ign:

"Κατά τον ίδιο τρόπο που ο Batman του Christopher Nolan ήταν πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα, θέλουμε και μεις να κάνουμε το ίδιο με τον Kratos.

Αναλάβαμε να κάνουμε ένα update στο προηγούμενο σενάριο του David Self και το πρώτο μας βήμα, ήταν να εξανθρωπίσουμε περισσότερο, τον χαρακτήρα του.

Όπως και στο νεότερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε (σ.σ.: που είναι και prequel του ορίτζιναλ) όταν θα συναντήσουμε τον χαρακτήρα του, θα τον δούμε πριν γίνει Ghost of Sparta, όταν ήταν ακόμη ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής με οικογένεια και παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι υπάρχει αυτή η επίθεση από τους βάρβαρους και ο Kratos θα χρειαστεί να καλέσει τον Άρη για να τον βοηθήσει.

Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την πρώτη πράξη της ταινίας και πριν από αυτό, θα τον δούμε ως θνητό με την οικογένεια του, μαθαίνοντας τον και κατανοώντας πως λειτουργεί σαν άνθρωπος.

Πιθανότατα, αυτή η πρώτη πράξη θα κρατήσει πάνω κάτω 30 λεπτά, στα οποία θα χτιστεί ο χαρακτήρας έτσι ώστε όταν γίνεται η στροφή και μετατρέπεται σε Ghost of Sparta, θα μπορούμε να τον κατανοήσουμε ως άνθρωπο και να καταλάβουμε την οδύσσεια που θα πρέπει να τραβήξει.

Όλο το άρθρο στο Ηeroes for a day.