8 Ιανουαρίου 2012

Smart TV με Android 4.0 Ice Cream Sandwich ανακοίνωσε η Lenovo!

Μπορεί το τελευταίο καιρό να συζητάμε για μια τηλεόραση από την Apple με iOS αλλά πριν λίγο η είδηση ήρθε από το αντίπαλο στρατόπεδο και έρχεται με πολλά ωραία καλούδια, η Lenovo ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια τηλεόραση που θα τρέχει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Η νέα τηλεόραση της Lenovo θα έχει οθόνη 55 ιντσών τεχνολογίας IPS και θα απεικονίζει Full HD περιεχόμενο αλλά και 3D, θα έχει μια κάμερα 5MP ενώ θα έχει 8GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου που θα επεκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσω καρτών SD.

Όσο αφορά το hardware της συσκευής θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή S3 Snapdragon που θα τρέχει στα 1.5 GHz και μνήμη RAM 1GB, αυτός ο συνδυασμός hardware μαζί με το software θα μπορεί να προσφέρει στους χρήστες ακόμα και παιχνίδια με γραφικά αντάξια των κονσολών.

Τέλος η τηλεόραση της εταιρείας θα συνεργάζεται άψογα με όλες της συσκευές της Lenovo, μέχρι τώρα δεν είναι γνωστή ούτε η τιμή της αλλά ούτε σε ποίες χώρες θα είναι διαθέσιμη με τις έως τώρα πληροφορίες να λένε ότι θα βγει μόνο στη Κίνα.

[ Via ]