25 Ιανουαρίου 2012

Το Samsung Galaxy SIII στην έκθεση MWC με πανίσχυρα χαρακτηριστικά

Καθώς περνάει ο καιρός, οι «geeks» και οι απανταχού λάτρες της τεχνολογίας περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο μεγάλο event, την έκθεση MWC. Και φυσικά ενώ οι περισσότερες εταιρίες θα μας έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, οι περισσότεροι από εμάς είναι σίγουρο πως θα διαθέσουμε την προσοχή μας σε κάποια προϊόντα που αναμένεται να ταράξουν τα νερά του 2012.

Αν λάβουμε υπόψη μας τη «βαριά» ιστορία που απέκτησαν κάποιες από αυτές τις συσκευές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S III, το διάδοχο της πολύ πετυχημένης της ναυαρχίδας στην MWC.

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο Eldar Murtazin, γνωστός σε όλους για τις προβλέψεις του. Μάλιστα, ο Ρώσος Blogger ισχυρίστηκε πως έχει δοκιμάσει (!) τη συσκευή και μπορεί να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της!

Έτσι μας γνωστοποιεί πως το νέο υπερ-τηλέφωνο της κορεάτικης εταιρείας θα διαθέτει οθόνη HD ανάλυσης, κάμερα ανάλυσης 12 megapixel και τετραπύρινο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5 ή 1.6 GHz! Το «θηρίο» της Samsung θα διαθέτει Android 4.0 Ice Cream Sandwich, λογικά με την τελευταία έκδοση του TouchWiz της εταιρείας.

 Επίσης ο Eldar Murtazin τονίζει πως πέρα από την ανακοίνωση του Galaxy S III η οποία αναμένεται όπως είπαμε το Φεβρουάριο στην MWC, η διάθεση της συσκευής θα γίνει τον Απρίλιο, κάτι που συμφωνεί με τα χρονοδιαγράμματα των παλαιότερων Galaxy S.

Κάτι επίσης σημαντικό που αναφέρει ο Eldar Murtazin είναι πως τα trends της εκδήλωσης θα είναι το Galaxy S III και το Lumia 900 με το τελευταίο να έρχεται «φρεσκαρισμένο» στην ευρωπαϊκή αγορά με κάμερα στα 12 megapixel και πιθανότατα με όνομα Lumia 910.

Δεν ξέρουμε αν ο Eldar Murtazin είχε όντως την ευκαιρία να δοκιμάσει το ολοκαίνουριο Galaxy S III, μα τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν αναμενόμενα σύμφωνα με τη σύγχρονη τάση εξέλιξης των Smartphones. Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε να δούμε μια τέτοια συσκευή σύντομα, με την προϋπόθεση να βρεθεί λύση στο θέμα της αυτονομίας…

[ Via ]