17 Ιανουαρίου 2012

Η Apple και η Samsung στα δικαστήρια για ακόμα μια φορά!

Αν νομίζατε ότι με την έλευση του νέου χρόνου η διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung θα τελειώσει τότε κάνετε μεγάλο λάθος αφού οι δυο εταιρείες ετοιμάζονται ξανά για νέες δικαστικές διαμάχες.

Την αρχή θα τη κάνει η Apple που για άλλη μια φορά θα ζητήσει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των μοντέλων Galaxy της Samsung στην Ευρώπη για τους γνωστούς λόγους που ξέρουμε έως τώρα.

Η Samsung γνωρίζοντας τις προθέσεις της Apple δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα περάσει στην αντεπίθεση με αγωγή κατά της Apple για δικιά τις πατέντα που παραβιάζει το iPhone 4S.

Συγκεκριμένα η Samsung θα ζήτηση από την Apple να παρουσιάσει το συμβόλαιο που έχει κάνει με τη Qualcomm σχετικά με το baseband chip που χρησιμοποιεί στο iPhone 4S.

Σύμφωνα με τη Samsung το chip MDM6610 που χρησιμοποιεί η Apple δεν καλύπτεται από τα δικαιώματα που έχει η Qualcomm και παραβιάζει δικαιώματα που ανήκουν στη Samsung.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι δυο εταιρείες θα ξαναβρεθούν στα δικαστήρια πολύ σύντομα για μια ακόμα φορά κατηγορώντας η μια την άλλη σε κάποια δικαστική αίθουσα.

[ Via ]