31 Δεκεμβρίου 2011

Το 2011 φεύγει το 2012 έρχεται..(Video)

Το 2011 σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν και το 2012 είναι προ το πυλών και μας περιμένει με πολλά τεχνολογικά νέα και καινοτομίες.

Τι περιμένουμε να δούμε το 2012, η απάντηση είναι πολλά αλλά ας επικεντρωθούμε στα σημαντικότερα και αυτά είναι τα εξής :



Smartphones

Στο τομέα το smartphones θα δούμε πολλά με πιο σημαντικά βέβαια τα πρώτα κινητά με το τετραπύρινο επεξεργαστή από τη μεριά του Android ενώ από την Apple περιμένουμε το iPhone 5 που δεν είδαμε φέτος.

Tablets

Πέρσι είχαμε πει ότι το 2011 είναι η χρονιά των tablets και το ίδιο ισχύει και φέτος αφού μετά το Asus Transformers Prime περιμένουμε και άλλα tablet με τέσσερις πυρήνες, ακόμα περιμένουμε το iPad 3 αλλά βέβαια και τα πρώτα tablets με Windows 8.

Gaming

Το 2012 θα είναι πολύ σημαντικό έτος για τους φίλους των κονσολών αφού περιμένουμε το PS Vita στην Ευρώπη που έχει ήδη βγει στην Ιαπωνία, ακόμα περιμένουμε να δούμε το Wii U της Nintendo ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε και νέα κονσόλα στην Ε3 από τη Microsoft ή από τη Sony.

Αυτά είναι μερικά από ότι θα δούμε το 2012 μέχρι τότε δείτε ένα video ανασκόπηση με τα κυριότερα τεχνολογικά νέα του 2011.


Από τη μεριά μου σας εύχομαι το 2012 να είναι γεμάτο από υγεία και ευτυχία και να είσθε πάντα με ανθρώπους που αγαπάτε, αυτά για τώρα ραντεβού πάλι το 2012.