26 Νοεμβρίου 2011

Μετατρέψτε τη "φυσική" σας ανάγκη σε κάτι πιο διασκεδαστικό...(Video)

Για τους περισσότερους από μας ο χώρος της τουαλέτας είναι για την φυσική μας ανάγκη και μόνο αυτό όμως δεν ισχύει σε ένα bar στο νότιο Λονδίνο που προσφέρει στους επισκέπτες του κάτι πολύ πιο "διασκεδαστικό".

Το bar The Exhibit που βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο έκανε κάτι το οποίο ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα μα πέρα αληθινό, όποιος επισκεφθεί τις αντρικές τουαλέτες του καταστήματος θα βρει εκεί ένα videogame για να παίξει.

Αν η ιδέα να βρείτε ένα videogames στη τουαλέτα ενός μαγαζιού σας φαίνεται περίεργο τότε το γεγονός να βρείτε ένα videogame που ελέγχετε με την φυσική σας ανάγκη, η συσκευή έχει έναν ειδικό αλγόριθμο ο οποίος αντιλαμβάνεται τη ροή της "ανάγκης" σας και όταν όταν γυρνάτε δεξιά στρίβετε δεξί στο παιχνίδι ενώ όταν γυρνάτε αριστερά στρίβετε αριστερά στο παιχνίδι.

Το μαγαζί εγκαινίασε την καινούργια του τουαλέτα τη Παρασκευή και έγινε το πρώτο κατάστημα στο κόσμο που διαθέτει ένα videogame που ελέγχετε με τη "φυσική" μας ανάγκη στη τουαλέτα, την επόμενη λοιπόν φορά που θα βρεθείτε στο Λονδίνο φροντίστε να πιείτε πολλές μπίρες ώστε να πετύχετε το μεγαλύτερο σκορ...

Δείτε το video:



[ Via ]