16 Οκτωβρίου 2011

Η Nvidia ανακοίνωσε τη νέα σειρά 3D γυαλιών της 3D Vision 2

Η Nvidia παρουσίασε χτες τη νέα σειρά 3D γυαλιών της 3D Vision 2, η νέα γενιά 3D γυαλιών της εταιρείας προσφέρει 20% μεγαλύτερους φακούς οι οποίοι επιτρέπουν στο χρήστη ευρύτερη περιοχή προβολής.

Επί πρόσθετα τα γυαλιά 3D Vision 2 προσφέρουν υψηλότερη χρωματική απόδοση η οποία οφείλεται σε ένα πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό που παρεμποδίζει καλύτερα το εξωτερικό φως.

Η προηγούμενη έκδοση είχε σχεδιαστεί από το σκληρό μαύρο πλαστικό που όταν ο χρήστης περιστρέφει το κεφάλι του άφηνε "ανοίγματα", η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί από ένα πιο μαλακό συνθετικό υλικό το οποίο είναι πιο άνετο για τους χρήστες.


Η Nvidia ελπίζει ότι οι περισσότεροι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών θα επενδύσουν στο 3D, σύμφωνα με την εταιρεία ο αριθμός των laptop που έχουν 3D δυνατότητες έχει αυξηθεί κατά 126% κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2011 ενώ ο αριθμός των 3D οθονών έχει αυξηθεί κατά 112% κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Η Nvidia συνιστά τη χρήση των γυαλιών 3D Vision 2 με οθόνες που υποστηρίζουν την τεχνολογία 3D LightBoost επειδή η συγκεκριμένη τεχνολογία υποστηρίζει 3D εικόνες που είναι 2 φορές πιο φωτεινές και βοήθα στη μείωση του φαινομένου ghosting.

[ Via ]