1 Οκτωβρίου 2011

Ο Chrome πρόκειται να ξεπεράσει το ποσοστό του Firefox !

Μπορεί ο Internet Explorer να είναι στη κορφή και ο Firefox να είναι δεύτερος αλλά πλέον υπάρχει και τρίτος παίκτης που ανεβαίνει διαρκώς στη προτίμηση των χρηστών και αυτός είναι ο Google Chrome.

Ο browser της Google έχει αποκτήσει πολύ γρήγορα σημαντικό μερίδιο της αγοράς και πλέον αποτελεί επιλογή για το 23.6% των χρηστών, ο Internet Explorer είναι πρώτος με ποσοστό 41.7%  και ο Firefox δεύτερος με 26.8%.


Μόλις πριν ένα χρόνο ο Chrome είχε ποσοστό 12.4% που πλέον έχει σχεδόν διπλασιαστεί, από την άλλη ο Internet Exporer και ο Firefox έχουν πτώση και από 49.2 και 31.2 έχασαν 7.5% και 4.4% του μεριδίου τους αντίστοιχα.

Σύμφωνα με προβλέψεις αν ο Chrome συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα ξεπεράσει πολύ σύντομα τον Firefox και συγκεκριμένα έως το τέλος του 2011 ο Chrome ίσος βρίσκετε στη δεύτερη θέση να απειλεί άμεσα τον Internet Exploper.

Ο λόγος που ο Chrome έχει τόση μεγάλη διάδοση σύμφωνα με τους χρήστες είναι ότι είναι πιο γρήγορος με λιγότερα bugs και καλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τους άλλους δυο browsers.

[ Via ]