19 Σεπτεμβρίου 2011

Η Samsung σκοπεύει να ζητήσει απαγόρευση του iPhone 5 στη Κορέα !

Μετά από τις απανωτές μηνύσεις που έχει φάει η Samsung από την Apple για θέματα διαφορων πατεντών που έχει καταπατήσει και την απογόρευση διαφορων συσκευών της σε πολλές χώρες ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκηση της.

Πληροφορίες λένε ότι η Samsung θα χτυπήσει την Apple εκεί που τη πονάει περισσότερο και αυτό το σημείο από ότι καταλαβαίνετε είναι η κυκλοφορία του νέου iPhone, η Samsung ετοιμάσει μήνυση στην οποια θα ισχυρίζεται ότι το νέο iPhone καταπατάει δικες τις πατέντες.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα καταγγείλει την Apple ότι χρησιμοποιεί δικιά της πατέντα στην ασύρματη επικοινωνία του νέου iPhone, η Samsung μάλιστα θα ζητήσει να απογορευτεί το λανσάρισμα του iPhone στις αγορές της Κορέας.

Μέσα από τη Samsung ανώνυμες πηγες λένε πως η κυκλοφορία του iPhone θα είναι αδύνατη εάν η Apple δεν βρει άλλη λύση για τη συγκεκριμένη πατέντα πράγμα που θεωρείτε δύσκολο και χρονοβόρο.

Από ότι φαίνεται η Samsung θα πληρώσει την Apple με το ίδιο νόμισμα, το θέμα όμως είναι αν τελικά αυτές οι απανωτές μηνύσεις έχουν κάποιο όφελος για τους καταναλωτές ή απλά είναι θέμα γοήτρου των εταιρειών.

Εσείς πιστεύετε ότι η κίνηση της Samsung είναι σωστή η όχι ;;;

[ Via ]