1 Σεπτεμβρίου 2011

Samsung Galaxy Note με οθόνη στις 5.3 ίντσες !!! (Video)

Στα πλαίσια της έκθεσης IFA που γίνεται στο Βερολίνο η Samsung παρουσίασε μια νέα συσκευή η οποία ανήκει σε μια υβριδική κατηγορία αφού συνδυάζει smartphone με tablet μαζί, πρόκειται για το Samsung Galaxy Note που έχει οθόνη με διαγώνιο στις 5.3 ίντσες.



Το Samsung Galaxy Note εκτός ότι έχει μια πολύ μεγάλη οθόνη έχει και μια οθόνη με τέλεια ανάλυση αφού πρόκειται για μια οθόνη με ανάλυση 1280 x 800 pixels με τεχνολογία Super Amoled, η ανάλυση αυτή κάνει τη συσκευή το smartphone-tablet με τη μεγαλύτερη ανάλυση.

Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy Note θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή Exynos που θα είναι χρονισμένος στα 1.4GHz, μνήμη RAM στα 1GB, μπαταρία 2500 mAh και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread.

Τέλος έρχεται με μια ειδική γραφίδα και έχει δυο κάμερες μια μπροστινή της τάξεως των 2MP με δυνατότητα για video chat και μια πίσω με 8MP και LED flash, να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε βγάλει η Dell με το Dell Streak αλλά αυτό είχε μικρότερη οθόνη και χειρότερη ανάλυση.

Δείτε τα βίντεο :





[ Via ]