17 Σεπτεμβρίου 2011

Το PS Vita θα είναι region free !

Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι το νέο φορητό της Sony θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ιαπωνία στις 17 Δεκεμβρίου και αργότερα μέσα στο 2012 θα βγει στην Αμερική και την Ευρώπη, αν όμως είστε από αυτούς που δεν μπορείτε να περιμένετε και θέλετε το PS Vita άμεσα τότε αυτή η είδηση θα σας χαροποιήσει.

Ο Shuhei Yoshida που είναι ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε μέσα από ένα μήνυμα στο Tweeter ότι το πολυαναμενόμενο PS Vita θα είναι region free.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ ευρωπαϊκών η ιαπωνικών τίτλων και ότι θα μπορείς να πάρεις το ιαπωνικό PS Vita χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις την ευρωπαϊκή έκδοση και χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις το PS Vita από τους πρώτους θα πρέπει να ξέρεις ότι θα κοστίζει 24,980 yen η απλή έκδοση και 29,980 yen η έκδοση μαζί με 3G, σε ευρώ αυτό μετατρέπεται σε 235 και 283 ευρώ αντίστοιχα.

Λοιπόν τι θα κάνετε θα πάρετε την ιαπωνική έκδοση μέσα από online shops ή θα περιμένετε να έρθει η ευρωπαϊκή στα ράφια των καταστημάτων ;;;

[ Via ]