9 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλήματα αντιμετωπίζει η Nintendo με την ανάπτυξη του Wii U !

Έχει περάσει καιρός από τη τελευταία φόρα που ακούσαμε νέα για το Wii U της Nintendo και αυτό μάλλον οφείλεται στη σημερινή είδηση που λέει ότι η εταιρεία έχει πρόβλημα με την ανάπτυξη της κονσόλας.

Συγκεκριμένα πληροφορίες λένε ότι ο σχεδιασμός του Wii U είναι σκέτη κόλαση για τους developers και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να αποχωρούν με μεγάλο προβληματισμό.

Το κύριο πρόβλημα των developer είναι το κεντρικό chipset της κονσόλας που όπως λέγεται είναι κακής ποιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλά προβλήματα το τελευταίο εκ των οποίων είναι η ασύρματη σύνδεση του χειριστηρίου.

Το chipset δημιουργεί πολλά κωλύματα και μάλιστα πολλές φορές δεν λειτουργεί και καθόλου η υποστήριξη στο ασύρματο χειριστήριο, λέγεται ότι η Nintendo έχει ήδη αλλάξει τρία chipset και τώρα πάει για το τέταρτο.

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι είναι πολύ πιθανό η κονσόλα να μην κυκλοφορήσει στη προγραμματισμένη ημερομηνία που είναι μέσα στις αρχές του Ιουνίου αλλά να μεταφερθεί για το Σεμπτέβρη του 2012.

[ Via ]