23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Google ετοιμάζει το δικό της τηλεφωνικό δίκτυο !!!

Η Google είναι μια εταιρεία η οποία έχει κατά καιρούς μας έχει εκπλήσσει με τις επιρρηματικές της κινήσεις από ότι λοιπόν φαίνεται η εταιρεία σκοπεύει να μας εκπλήξει ευχάριστα για άλλη μια φορά.

Πληροφορίες θέλουν την Google να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπαίνει ακόμα πιο ενεργά στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, η εταιρεία που έβγαλε το Android και εξαγόρασε τη Motorola τώρα θέλει να γίνει και πάροχος κινητής τηλεφωνίας.

Η Google σκοπεύει να ενοικίαση συχνότητες GSM και να κάνει το δικό της mobile virtual network που θα παρέχει διάφορα πακέτα υπηρεσιών σε κινητά τηλέφωνα.

Φήμες λένε ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα δοκιμαστικό στάδιο στην Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πως λίγοι επιλεγμένη μηχανικοί έχουν πάρει ένα αρχικό πακέτο.

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν τότε η Google είναι πολύ πιθανό να προσφέρει ειδικές υπηρεσίες VoIP μέσα από το Google Voice που θα ρίξουν σημαντικά τις τιμές έναντι του ανταγωνισμού.

Όλα δείχνουν ότι η Google θέλει να κυριαρχήσει πλήρως στην αγορά των smartphones σε όλους τους τομείς προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο από δικό της λειτουργικό σύστημα, δικές τις συσκευές και τώρα δικές τις τηλεφωνικές υπηρεσίες.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει εσείς θα διαλέγατε τη Google ή θα μένατε στο πάροχο που έχετε τώρα ;;;

[ Via ]