3 Ιουνίου 2011

Το πρώτο tablet με επεξεργαστή Tegra 3 ( Βίντεο )



Πριν λίγες μέρες είδαμε το πρώτο gameplay demo του επερχόμενου επεξεργαστή της Nvidia ο οποίος έχει την κωδική ονομασία Kal El , χθες όμως η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο πρωτότυπο tablet το οποίο έχει ενσωματωμένο των νέο επεξεργαστή της εταιρείας .

Το πρωτότυπο tablet της εταιρείας εκτός από τον επεξεργαστή Kal El έχει οθόνη με ανάλυση 1280 x 800 pixels ενώ τρέχει το τελευταίο λογισμικό της Google για tablet που είναι το Android Honeycomb 3.1 , εκτός από το πρώτο demo που είχαμε δει η εταιρεία μας έδειξε ακόμη ένα .

Στο δεύτερο demo που παρουσιάστηκε είδαμε ένα ακόμα gameplay demo αυτή την φορά η εταιρεία μεταφέρει το παιχνίδι Lost Planet 2 το οποίο κυκλοφορεί για κονσόλες και Η/Υ στην δικιά της πλατφόρμα και ομολογούμενος ήταν πολύ όμορφο .

Η πρώτη συσκευή με των επερχόμενο επεξεργαστή της εταιρείας θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2012 , σε σχετική ερώτηση αν ο επεξεργαστής θα είναι διαθέσιμος και σε μεγαλύτερες συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές η εταιρεία άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αλλά τόνισε ότι προτεραιότητα της είναι μικρότερες συσκευές όπως τα tablets .



[ Via ] , Φωτογραφίες