5 Μαΐου 2011

Ανακοινώθηκαν τα νέα Sony Ericsson Xperia mini και Xperia pro



Η Sony σήμερα παρουσίασε τα νέα τις μίνι κινητά τα Xperia mini και Xperia mini pro οι δυο νέες συσκευές είναι τα πρώτα κινητά που έρχονται και συνδυάζουν τις μικρές διαστάσεις με δυνατά χαρακτηριστικά τα οποία δεν υπολείπονται σε τίποτα από τα άλλα smartphones .

Τα δυο κινητά αν εξαιρέσεις το συρόμενο πληκτρολόγιο είναι ίδια στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά , έτσι λοιπόν οι δυο συσκευές έχουν οθόνη 3 ιντσών ανάλυσης 480x320 pixels τα οποία θα ενσωματώνουν την τεχνολογία Bravia engine στην οθόνη τους .

Τα νέα μοντέλα θα έχουν επεξεργαστή Snapdragon 1GHz και μνήμη 512MB RAM , μπαταρία 1200mAh ,θα έχουν κάμερα 5 megapixel με LED flash και θα τραβάνε βίντεο ποιότητας 720p , τα δυο κινητά θα έχουν εσωτερική μνήμη 320MB ενώ θα έχουν την δυνατότητα επέκτασης έως 32GB με την βοήθεια καρτών microSD .

Στο θέμα λογισμικού δεν ξέρουμε ακόμα πια έκδοση Android θα τρέχει αλλά λογικά θα έρθει με την 2.3 και οι δυο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο στις ΗΠΑ χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε τιμή .

[ Via ]