4 Απριλίου 2011

Το νέο iPhone θα διαθέτει αισθητήρα κάμερας από την Sony ;;;



Ένα ακούσιο ολίσθημα της γλώσσας από τον CEO της Sony Howard Stringer μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει έναν αισθητήρα 8MP για την κάμερα του iPhone 5.

O Stringer καθώς μιλούσε σε ένα φόρουμ με τον Walt Mossberg δημοσιογράφο της Wall Street Journal την Παρασκευή είπε ότι το επόμενο iPhone θα έχει φωτογραφική μηχανή 8MP αυτο θα είναι μια σημαντική πρόοδο από την φωτογραφική μηχανή τον 5MP του iPhone 4 .

Το σχόλιο έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sony ενώ μιλούσε για μία από τις μονάδες της εταιρείας στο Senai που έχει πληγεί από το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία τον περασμένο μήνα.

Το σχόλιο του Stinger ήταν το εξής :

Ή Καλύτερη τεχνολογία αισθητήρων μας βρίσκεται σε ένα από το εργοστάσια μας που κτυπήθηκαν από το τσουνάμι , αυτοί προορίζονται για την Apple και τα επερχόμενα iPads και iPhones  

Μέχρι τώρα η Apple έχει προμηθευτεί τις κάμερες για τα προηγούμενα iPhones από την Omni Vision η οποία κατασκεύασε την 5MP κάμερα για το iPhone 4 και την 3,2 MP κάμερα για το 3GS , αν όμως το σχόλιο του Stringer είναι αληθές θα αποτελεί ένδειξη ότι η Apple μπορεί να αρχίσει να αγοράζει κάμερες από την Sony.

[ Via ]