18 Απριλίου 2011

Το iPhone 4 πάει να γίνει η πιο δημοφιλής "κάμερα" στο Flickr



Από ότι φαίνεται ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός αυτόν που χρησιμοποιούν την κάμερα του κινητού τους για να βγάλουν μια φωτογραφία από ότι να χρησιμοποιήσουν μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή.

Όπως λοιπόν δείχνουν τα στοιχεία  πολλοί χρήστες του γνωστού site Flickr χρησιμοποιούν το κινητό τους για να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο και για την ακρίβεια το iPhone 4  .

Έτσι λοιπόν το iPhone 4 έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις των χρηστών που έχουν ανεβάσει τουλάχιστον μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στην υπηρεσία τον τελευταίο χρόνο ενώ στην πρώτη θέση είναι οι κάτοχοι της φωτογραφικής μηχανής Nikon D90 .

Το iPhone 4 έχει πάνω από 4.000 καθημερινούς χρήστες στο Flickr και φιλοξενεί περίπου 5,8 εκατομμύρια φωτογραφίες που έχουν ανεβεί από την συσκευή , από την άλλη τα γραφήματα του Flickr δείχνουν ότι η δημοτικότητα των φωτογραφικών μηχανων είναι σε κατακόρυφη πτώση με σαφή τάση των χρηστών να προτιμούν τις κάμερες των κινητών από τις αυτόνομες φωτογραφικές μηχανές .

Επιπλέον η κατάσταση για τις αυτόνομες φωτογραφικές μηχανές μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού σύμφωνα με το Flickr τα δεδομένα των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά ίσος να είναι πολύ περισσότερα αφού η υπηρεσία δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβει την πηγή κάτι που γίνετε αυτόματα με τις αυτόνομες φωτογραφικές μηχανές .

Ακολουθούν διάφορα γραφήματα : 




[ Via ]