22 Μαρτίου 2011

Tα πρώτα στοιχεία για το HTC EVO 3D !



Η έκθεση CTIA ξεκινάει σήμερα αυτό σημαίνει αποκαλύψεις για νέες συσκευές και νέες παρουσιάσεις ,έτσι λοιπόν μετά το HTC Pyramid που μάθαμε πριν λίγες μέρες και περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση στο φως της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία για μια ακόμα συσκευή της HTC .


Αυτό είναι το HTC EVO 3D που είναι το πρώτο 3D μοντέλο της HTC και από ότι φαίνεται θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρείας για το μέλλον .

Έτσι λοιπόν η εταιρεία φρόντισε να το εφοδιάσει με ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά , ο επεξεργαστής του κινητού θα είναι διπύρηνος στα 1.2 GHz ενώ η οθόνη του θα είναι qHD με μέγεθος 4.3 ίντσες και ανάλυση 960×540 pixels 3D .

Το HTC EVO 3D θα ενσωματώνει δύο κάμερες μια 5 Megapixel με Flash στο πίσω μέρος και μια μπροστινή κάμερα στα 1.3 Megapixel , το κινητό θα μπορεί να καταγράψει 3D βίντεο με ανάλυση 720p ενώ σε 2D βίντεο θα εχει δυνατότητα καταγραφής στα 1080p.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν την συσκευή πολύ ενεργοβόρα έτσι η μπαταρία του HTC EVO 3D θα είναι 1730 mAh και θα έχει βάρος γύρο στα 170 γραμμάρια .

Το HTC Evo 3D είναι το δεύτερο smartphone που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με οθόνη 3D παρέα με το LG Optimus 3D , αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην έκθεση CTIA τις επόμενες ημέρες.

[ Via ]