17 Μαρτίου 2011

Η Microsoft χαίρεται για 2.3 εκ. downloads του IE9 σε μια μέρα



Μεγάλη χαρά στο blog του IE9 για τα 2.3 εκατομμύρια downloads του IE9 σε μια ημέρα, δηλαδή 27 downloads κάθε τικ για δευτερόλεπτο του ρολογιού. Με τα εκατοντάδες εκατομμύρια των PCs εκεί έξω το νούμερο μάλλον είναι μικρό και μάλλον κάποιος βιάζεται να μιλήσει για επιτυχία.


Σε κάθε περίπτωση ο IE9 είναι τόσο καλός όσο δεν θα περίμενε κανείς, ειδικά αν χρησιμοποιείται σε σύγχρονο μηχάνημα και με ένα ξεκαθάρισμα των add-ons που δημιουργούν πρόβλημα. Αν δεν έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει τον Internet Explorer 9 μπορείτε να το κάνετε εδώ και τώρα.

Αν τα πράγματα δεν είναι όσο καλά και γρήγορα θα περιμένατε να είναι, δοκιμάστε τα εξής:


- Καθαρίστε την cache του IE9. Κλικ στο γρανάζι δεξιά πάνω γωνία > Internet Options > General > Browsing History > Delete > και επιλέξτε τις δύο πρώτες επιλογές (Preserve Favorties website data και Temporary Internet Files) > Delete
- Απενεργοποιήστε τα άχρηστα add-ons. Κλικ στο γρανάζι δεξιά πάνω γωνία > Manage add-ons > Toolbars and Extensions > επιλέξτε σχεδόν τα πάντα και κλικ στο κουμπί disable.

Εδώ συνήθως θα βρείτε την Java, το MSN, το Office, το Acrobat κλπ. Εκτός και αν το περιβάλλον εργασίας απαιτεί τα παραπάνω, όλα αυτά δημιουργούν καθυστερήσεις και προβλήματα.

Για αν εγκαταστήσετε τον IE9 κάνετε κλικ εδώ και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

[ Via ]