11 Φεβρουαρίου 2011

Η Apple σκέφτεται την κατασκευή φθηνότερων iPhones ;;;







Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας η Apple είναι σε στάδιο ανάπτυξης νέων, λιγότερο ακριβών μοντέλων  iPhone για να ανταγωνιστεί τα low budget smartphones.

Σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του Android το οποίο ενσωματώνεται σε συσκευές διαφόρων μαρκών και των τιμών η Apple θα εμπορεύεται ένα φθηνότερο και μικρότεροiPhone που θα είναι περίπου το ένα τρίτο  από το υπάρχον iPhone 4.

Το Bloomberg αναφέρει ότι μία από τις πηγές του έχει δει το πρωτότυπο και ότι θα κοστίζει περίπου 200 δολάρια  χωρίς κάποιο συμβόλαιο σε αντίθεση με το iPhone 4 το οποίο σήμερα  κοστίζει  μεταξύ 200 και 300 δολάρια  με δύο χρόνια συμβόλαιο σε μια εκ των AT & T ή Verizon .

Η Apple θα είναι σε θέση να μειώσει το κόστος δραστικά αφού θα χρησιμοποιήσει το ίδιο ή παρόμοιο υλικό όπως το iPhone 4 και θα έρθει η πτώση των τιμών με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε το τηλέφωνο να είναι σημαντικά φθηνότερο για να κατασκευαστεί .

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες η Apple θέλει σταματήσει την ευρέως διάδοση του  Android αφού βλέπει πως η πλατφόρμα της Google συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχέως και να καθιερώνετε ως μια δύναμη που πρέπει να λάβει υπόψη της.

Αν η Apple τελικά πάρει την απόφαση να κατασκευάσει ένα φθηνότερο iPhone είναι σίγουρο πως θα δει αύξηση στο πελατολόγιο της αφού πολλοί υποψήφιοι αγοραστές δεν αγοράζουν την συσκευή επειδή η τιμή της είναι πολύ υψηλή .

[ Via ]