24 Ιανουαρίου 2011

To App Store φτάνει τις 10 δισεκατομμύρια λήψεις !



Η Apple ανακοίνωσε ότι πάνω από 10 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατεβεί από το App Store της από συνολικά 160 εκατομμύρια  iPhone, iPod touch, και iPad χρήστες σε όλο τον κόσμο.  
 Η Gail Davis απο το Orpington στο Kent του Ηνωμένο Βασιλείου κέρδισε τον διαγωνισμό App Store Αντίστροφη μέτρηση για 10 δις dowloads όταν φόρτωνε ένα app που ονομάζεται Paper Glider.

Η Gail Davis έλαβε ως έπαθλο μια  iTunes Gift Card επειδή κέρδισε το διαγωνισμό άξιας 10.000 δολαρίων ενώ όπως δήλωσε την πρώτη φορά που την ειδοποίησαν τους το έκλεισε γιατί νόμιζε ότι της κάνουν φάρσα .

Το App Store διαθέτει σήμερα πάνω από 350.000 εφαρμογές για το iPhone, iPod touch, και iPad  σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο , το κατάστημα αρχικά ξεκίνησε στις 10 του Ιούλη του 2008.
 
 
O Philip Schiller αντιπρόεδρος του τμήματος Worldwide Product Marketing δήλωσε :

 "Με περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια εφαρμογές σε μόλις δύο έτη και έξι μήνες και  επτά δισεκατομμύρια apps κατά το τελευταίο έτος μόνο το App Store έχει ξεπεράσει τα πιο τρελά όνειρά μας "

 και συμπλήρωσε 
 
" Το App Store έχει ξεσηκώσει τον τρόπο με τον οποίο το λογισμικό δημιουργείται, διανέμεται, ανακαλύπτεται και πωλείται.  

Ενώ οι άλλοι προσπαθούν να το αντιγράψουν το App Store θα συνεχίζει να προσφέρει σε προγραμματιστές και πελάτες τις πιο καινοτόμες εμπειρίες στον πλανήτη."

Πηγή : Techspot